Main menu

Pages

Math Quiz VideoQuizHero answers get 100% scored

 

Math Quiz VideoQuizHero answers get 100% scored 

Q 1. Think you can solve this equation?
98×63-32×69=
Right Answer:
3,966


Q 2. How about this one? Do you know the answer?
98×65-24×6÷3=
Right Answer:
6,322


Q 3. Try to work out this equation!
65×589× 653-65+36=

Right Answer:
25,000,076


Q 4. Can you solve this equation?
58×65+36÷5=
Right Answer:
3777.2

Q 5. An accurate clock shows 8 o’clock in the morning. Through how may degrees will the hour hand rotate when the clock shows 2 o’clock in the afternoon?

Right Answer:
180 degrees


Q 6. A boat whose speed is 15 km/hr in still water goes 30 km downstream and comes back in a total of 4 hours 30 minutes. The speed of the stream (in km/hr) is:
Right Answer:
5 km/hr

 

Q 7. The angle of elevation of a ladder leaning against a wall is 60 degrees and the foot of the ladder is 4.6 m away from the wall. The length of the ladder is:
Right Answer:
9.2 m


Q 8. Can you simplify this algebraic expression?
(2x-4)-(6x+6)
Right Answer:
-2 (2x + 5)

 
Q 9. A man’s speed with the current is 15 km/hr and the speed of the current is 2.5 km/hr. The man’s speed against the current is:
Right Answer:
10 km/hr

Q 10. Can you simplify this algebraic expression?
3x-5+23x-9
Right Answer:
2 (13x – 7)


Q 11. In a marathon, 90% of runners managed to complete it and 30% of them were men. If 270 men completed it, how many total runners began the marathon?
Right Answer:
1000


Q 12. Can you figure out the missing number in this sequence?
88511, 16351, ? , 10251
Right Answer:
73155

author-img
I'm aminout Because of several reasons i decided to learn new skills. After many years of experience and work as a freelancer for many companies, i learned skills like Content writing and SEO.

Comments

1 comment
Post a Comment

Post a Comment

table of contents title